10 Najboljih Obiteljskih Hotela u Hrvatskoj

Podijeli:

Hrvatska je idealna destinacija za obiteljski odmor, a mnogi hoteli pružaju vrhunske sadržaje za cijelu obitelj. U ovom članku predstavljamo 10 najboljih obiteljskih hotela u Hrvatskoj. Ovi hoteli nude udobne smještaje, zabavne aktivnosti i pogodnosti koje će zadovoljiti potrebe svih članova obitelji, od najmlađih do najstarijih.

Valamar Club Tamaris, Poreč

Valamar Club Tamaris smješten je na poluotoku Lanterna u Poreču. Ovaj obiteljski hotel nudi raznolike aktivnosti za djecu i odrasle, uključujući bazene, sportske terene i dječje klubove. Gosti mogu uživati u udobnim sobama i apartmanima, kao i u raznovrsnoj gastronomskoj ponudi.

Posjeti Valamar Club Tamaris, Poreč

Falkensteiner Family Hotel Diadora, Zadar

Falkensteiner Family Hotel Diadora smješten je na poluotoku Punta Skala blizu Zadra. Ovaj hotel nudi luksuzne smještajne jedinice, dječje bazene i razne animacijske programe. Obitelji mogu uživati u wellness centru, sportskim aktivnostima i vrhunskim restoranima.

Posjeti Falkensteiner Family Hotel Diadora, Zadar

Amarin Family Hotel, Rovinj

Amarin Family Hotel u Rovinju pruža sve što je potrebno za savršen obiteljski odmor. Hotel nudi moderne sobe i apartmane, dječje bazene, igraonice i bogat animacijski program. Smješten uz more, hotel Amarin idealan je za opuštanje i zabavu za cijelu obitelj.

Posjeti Amarin Family Hotel, Rovinj

Bluesun Hotel Neptun, Tučepi

Bluesun Hotel Neptun u Tučepima pruža odličan smještaj za obitelji. Hotel nudi all-inclusive uslugu, bazene, sportske aktivnosti i dječje klubove. Smješten uz prekrasnu plažu, Bluesun Hotel Neptun je savršeno mjesto za obiteljski odmor na Makarskoj rivijeri.

Posjeti Bluesun Hotel Neptun, Tučepi

Family Hotel Vespera, Mali Lošinj

Family Hotel Vespera smješten je u uvali Sunčana na Malom Lošinju. Ovaj obiteljski hotel nudi prostrane sobe, dječje bazene, animacijske programe i razne sportske aktivnosti. Hotel Vespera idealno je mjesto za opuštanje i zabavu cijele obitelji u prirodnom okruženju.

Posjeti Family Hotel Vespera, Mali Lošinj

Hotel Miramar, Rabac

Hotel Miramar smješten je uz more u Rapcu, pružajući udoban smještaj za obitelji. Hotel nudi bazene, dječje igraonice i animacijske programe. Gosti mogu uživati u raznovrsnim sportskim aktivnostima i opuštanju na plaži.

Posjeti Hotel Miramar, Rabac

Valamar Girandella Maro Resort, Rabac

Valamar Girandella Maro Resort u Rapcu nudi vrhunske sadržaje za obitelji. Hotel ima prostrane sobe, dječje bazene, igraonice i animacijske programe. Smješten uz more, resort pruža savršen spoj opuštanja i zabave za cijelu obitelj.

Posjeti Valamar Girandella Maro Resort, Rabac

Hotel Esplanade, Crikvenica

Hotel Esplanade u Crikvenici nudi udoban smještaj za obitelji. Hotel ima bazene, dječje klubove i razne sportske aktivnosti. Gosti mogu uživati u opuštanju na plaži i istraživanju okolnih atrakcija.

Posjeti Hotel Esplanade, Crikvenica

Camping Resort Lanterna, Poreč

Camping Resort Lanterna smješten je uz obalu blizu Poreča. Ovaj resort nudi raznolike smještajne jedinice, uključujući mobilne kućice i glamping šatore. Resort ima bazene, dječje klubove i animacijske programe, pružajući savršen obiteljski odmor u prirodi.

Posjeti Camping Resort Lanterna, Poreč

Hotel Olympia, Vodice

Hotel Olympia u Vodicama pruža odličan smještaj za obitelji. Hotel nudi bazene, dječje igraonice, sportske aktivnosti i animacijske programe. Smješten uz more, Hotel Olympia je idealno mjesto za opuštanje i zabavu cijele obitelji.

Posjeti Hotel Olympia, Vodice

Similar Posts