20 Najboljih Luksuznih Hotela u Hrvatskoj na Moru

Podijeli:

Hrvatska je poznata po svojoj prekrasnoj obali i luksuznim hotelima koji pružaju vrhunsku uslugu i nezaboravan odmor. Ako tražite savršeno mjesto za opuštanje i uživanje u luksuzu, istražili smo i sastavili popis 20 najboljih luksuznih hotela u Hrvatskoj na moru. Ovi hoteli nude sve, od elegantnih soba i vrhunskih restorana do spa centara i spektakularnih pogleda na Jadransko more.

Hotel Bellevue, Dubrovnik

Hotel Bellevue u Dubrovniku smješten je na litici iznad zaljeva Miramare, pružajući gostima spektakularan pogled na more. Ovaj luksuzni hotel nudi elegantno uređene sobe, vrhunski restoran i spa centar. Svojom sofisticiranom atmosferom i izuzetnom uslugom, Hotel Bellevue savršeno je mjesto za opuštanje i uživanje u ljepotama Dubrovnika.

Posjeti Hotel Bellevue, Dubrovnik

Hotel Excelsior, Dubrovnik

Hotel Excelsior jedan je od najprestižnijih hotela u Dubrovniku, smješten blizu Starog Grada. Pruža luksuzne sobe, ekskluzivne restorane i prekrasan pogled na Jadransko more. Gosti mogu uživati u vrhunskom spa centru i bazenu s pogledom na more. Hotel Excelsior kombinira bogatu povijest i modernu eleganciju za nezaboravan boravak.

Posjeti Hotel Excelsior, Dubrovnik

Hotel Lone, Rovinj

Hotel Lone u Rovinju poznat je po svojoj modernoj arhitekturi i jedinstvenom dizajnu. Ovaj luksuzni hotel smješten je u šumovitom parku blizu mora i nudi elegantne sobe, vrhunske restorane i wellness sadržaje. Hotel Lone je idealno mjesto za opuštanje u prirodi uz sve pogodnosti suvremenog luksuza.

Posjeti Hotel Lone, Rovinj

Hotel Monte Mulini, Rovinj

Hotel Monte Mulini smješten je uz obalu Rovinja, okružen bujnim mediteranskim vrtovima. Pruža luksuzne sobe s pogledom na more, vrhunske restorane i spa centar s bogatom ponudom tretmana. Hotel Monte Mulini je savršeno mjesto za luksuzan odmor u jednom od najljepših hrvatskih gradova.

Posjeti Hotel Monte Mulini, Rovinj

Hotel Esplanade, Zagreb

Hotel Esplanade u Zagrebu simbol je elegancije i luksuza od svog otvaranja 1925. godine. Smješten u srcu Zagreba, nudi luksuzne sobe, vrhunske restorane i wellness sadržaje. Hotel Esplanade kombinira povijesnu raskoš s modernim komforom, pružajući gostima jedinstveno iskustvo boravka u glavnom gradu Hrvatske.

Posjeti Hotel Esplanade, Zagreb

Grand Villa Argentina, Dubrovnik

Grand Villa Argentina smještena je uz obalu Dubrovnika, nudeći spektakularan pogled na more i Stari Grad. Ovaj luksuzni hotel kombinira elegantne sobe, vrhunske restorane i spa centar. Grand Villa Argentina savršeno je mjesto za opuštanje i uživanje u ljepotama Dubrovnika.

Posjeti Grand Villa Argentina, Dubrovnik

Hotel Lemongarden, Brač

Hotel Lemongarden smješten je u povijesnom mjestu Sutivan na otoku Braču. Ovaj luksuzni hotel nudi elegantne sobe, vrhunski restoran i prekrasne vrtove s bazenom. Hotel Lemongarden savršeno je mjesto za opuštajući odmor uz vrhunsku uslugu i ljepotu otoka Brača.

Posjeti Hotel Lemongarden, Brač

Hotel Adriana, Hvar

Hotel Adriana na Hvaru pruža prekrasan pogled na stari grad i marinu. Ovaj luksuzni hotel nudi elegantne sobe, spa centar i rooftop bar s bazenom. Hotel Adriana savršeno je mjesto za opuštanje i uživanje u živopisnoj atmosferi Hvara.

Posjeti Hotel Adriana, Hvar

Hotel Park, Split

Hotel Park smješten je uz plažu Bačvice u Splitu, nudeći luksuzne sobe i apartmane s pogledom na more. Ovaj hotel kombinira povijesnu eleganciju s modernim komforom, pružajući gostima vrhunske restorane, spa centar i bazen. Hotel Park je idealno mjesto za opuštanje u srcu Dalmacije.

Posjeti Hotel Park, Split

Hotel Vestibul Palace, Split

Hotel Vestibul Palace smješten je u srcu Dioklecijanove palače u Splitu. Ovaj boutique hotel nudi luksuzne sobe i apartmane koji kombiniraju povijesnu arhitekturu s modernim sadržajima. Hotel Vestibul Palace je savršeno mjesto za jedinstven boravak u povijesnom središtu Splita.

Posjeti Hotel Vestibul Palace, Split

Hotel Bellevue, Mali Lošinj

Hotel Bellevue smješten je u uvali Čikat na Malom Lošinju. Ovaj luksuzni hotel nudi elegantne sobe, vrhunske restorane i spa centar s bogatom ponudom tretmana. Hotel Bellevue je idealno mjesto za opuštanje i uživanje u prirodnim ljepotama otoka Lošinja.

Posjeti Hotel Bellevue, Mali Lošinj

Hotel Milenij, Opatija

Hotel Milenij smješten je uz šetalište Lungomare u Opatiji. Ovaj luksuzni hotel nudi elegantne sobe, vrhunske restorane i spa centar. Hotel Milenij je savršeno mjesto za opuštanje uz more i uživanje u ljepotama Opatije.

Posjeti Hotel Milenij, Opatija

Hotel Amfora, Hvar

Hotel Amfora smješten je u uvali na Hvaru, nudeći luksuzne sobe i apartmane s pogledom na more. Ovaj hotel ima veliki bazen s vodopadima, vrhunske restorane i spa centar. Hotel Amfora je idealno mjesto za obiteljski odmor ili romantičan bijeg.

Posjeti Hotel Amfora, Hvar

Hotel Navis, Opatija

Hotel Navis smješten je na litici iznad mora blizu Opatije, pružajući spektakularan pogled na Kvarnerski zaljev. Ovaj luksuzni hotel nudi elegantne sobe, vrhunske restorane i spa centar. Hotel Navis je savršeno mjesto za opuštanje u prirodnom okruženju.

Posjeti Hotel Navis, Opatija

Hotel Brown Beach House, Trogir

Hotel Brown Beach House smješten je uz more blizu povijesnog centra Trogira. Ovaj butik hotel nudi luksuzne sobe, bazen i vrhunski restoran. Hotel Brown Beach House je idealno mjesto za opuštanje i istraživanje ljepota Trogira.

Posjeti Hotel Brown Beach House, Trogir

Hotel Alhambra, Mali Lošinj

Hotel Alhambra smješten je u uvali Čikat na Malom Lošinju. Ovaj luksuzni hotel nudi elegantne sobe, vrhunske restorane i spa centar. Hotel Alhambra je idealno mjesto za opuštanje i uživanje u luksuzu i prirodnim ljepotama otoka Lošinja.

Posjeti Hotel Alhambra, Mali Lošinj

Hotel Dubrovnik Palace, Dubrovnik

Hotel Dubrovnik Palace smješten je na poluotoku Lapad u Dubrovniku, pružajući prekrasan pogled na more. Ovaj luksuzni hotel nudi elegantne sobe, vrhunske restorane i spa centar. Hotel Dubrovnik Palace je savršeno mjesto za luksuzan odmor u Dubrovniku.

Posjeti Hotel Dubrovnik Palace, Dubrovnik

Hotel Le Meridien Lav, Split

Hotel Le Meridien Lav smješten je uz obalu blizu Splita, nudeći luksuzne sobe i apartmane s pogledom na more. Ovaj hotel ima vrhunske restorane, spa centar i privatnu marinu. Hotel

Le Meridien Lav je idealno mjesto za opuštanje i uživanje u luksuzu.

Posjeti Hotel Le Meridien Lav, Split

Hotel Villa Dubrovnik, Dubrovnik

Hotel Villa Dubrovnik smješten je uz obalu Dubrovnika, pružajući prekrasan pogled na more i Stari Grad. Ovaj luksuzni hotel nudi elegantne sobe, vrhunske restorane i spa centar. Hotel Villa Dubrovnik je savršeno mjesto za luksuzan odmor u Dubrovniku.

Posjeti Hotel Villa Dubrovnik, Dubrovnik

Hotel Royal Princess, Dubrovnik

Hotel Royal Princess smješten je na poluotoku Lapad u Dubrovniku, nudeći luksuzne suiteve s pogledom na more. Ovaj hotel ima vrhunske restorane, spa centar i bazene. Hotel Royal Princess je idealno mjesto za opuštanje i uživanje u luksuzu.

Posjeti Hotel Royal Princess, Dubrovnik

Similar Posts