11 Najboljih Privatnih Poliklinika u Zagrebu

Podijeli:

Kada je u pitanju zdravlje, svi želimo najbolju moguću skrb. U Zagrebu postoji mnogo izvrsnih privatnih poliklinika koje nude širok spektar medicinskih usluga, od opće prakse do specijaliziranih tretmana. Pronaći pravu može biti izazov, stoga smo za vas istražili i sastavili popis 10 najboljih privatnih poliklinika u Zagrebu. Bilo da tražite vrhunsku dijagnostiku, specijalističke konzultacije ili estetske zahvate, ove poliklinike predstavljaju vrh medicinske izvrsnosti. Krenite na putovanje prema boljem zdravlju uz vodeće medicinske stručnjake i najsuvremeniju opremu koju Zagreb ima za ponuditi.

Poliklinika Medikol

Poliklinika Medikol stoji na čelu pružanja vrhunskih medicinskih usluga u Zagrebu, odlikujući se dugogodišnjom tradicijom i inovacijama u području dijagnostike. Opremljena najsuvremenijom tehnologijom, ova poliklinika predstavlja izbor za pacijente koji traže precizne dijagnostičke usluge i kvalitetnu skrb. Njihov tim stručnjaka neprestano radi na unapređenju medicinskih postupaka i tretmana, čineći Medikol jednom od najcjenjenijih medicinskih institucija u regiji.

Sa svojim revolucionarnim PET/CT centrima, Poliklinika Medikol postavila je nove standarde u medicinskoj dijagnostici u Hrvatskoj. Takav pristup omogućuje brzu i točnu dijagnostiku, što je ključno za efikasno liječenje i bolje ishode za pacijente. Posvećenost detaljima i individualizirani pristup svakom pacijentu temelji se na filozofiji da je zdravlje najveća vrijednost.

Pacijenti u Medikolu mogu očekivati iskustvo koje kombinira stručnost, suosjećanje i posvećenost, s misijom da se svakom pojedincu pruži optimalna zdravstvena skrb. U središtu svega je poštovanje prema pacijentima i njihovim potrebama, što Medikol čini pouzdanim partnerom u zdravstvenoj skrbi.

Adresa: Voćarska cesta 106, 10000, Zagreb
Telefon: 072 121 212
Posjetiti ovdje

Poliklinika Drinković

Od svog osnutka 1988. godine, Poliklinika Drinković pruža izuzetnu medicinsku skrb, sa specijalizacijom u šest medicinskih područja. Pod vodstvom prof. dr. Ivana Drinkovića, klinika se usredotočuje na pružanje visokokvalitetnih usluga, te je poznata po svojoj tradiciji izvrsnosti. Multidisciplinarni tim stručnjaka posvećen je pružanju personalizirane skrbi, uzimajući u obzir jedinstvene potrebe svakog pacijenta.

Poliklinika Drinković izgrađena je na temeljima stručnosti, etike i osobne odgovornosti, te se ističe svojim holističkim pristupom zdravstvenoj skrbi. Osim što nudi širok spektar medicinskih usluga, klinika aktivno sudjeluje u edukaciji medicinskih profesionalaca, čime doprinosi unapređenju zdravstvenog sustava u Hrvatskoj.

Kao institucija koja njeguje nade i promiče dobrobit, Poliklinika Drinković predana je ostvarenju najboljih mogućih ishoda za svoje pacijente. Kontinuiranim usavršavanjem i primjenom najnovijih medicinskih dostignuća, klinika osigurava izvrsnost u svakom aspektu svojeg rada.

Adresa: Ulica Bogoslava Šuleka 5, 10000, Zagreb
Telefon: 01 2321 970
Posjetiti ovdje

Poliklinika Aviva

Poliklinika Aviva je poznata po svojoj predanosti pružanju izvrsne zdravstvene skrbi i osobnom pristupu prema svakom pacijentu. S više od četiri desetljeća iskustva, Aviva se ističe kao simbol kvalitete u privatnom zdravstvenom sektoru Zagreba. Njihov tim visoko kvalificiranih stručnjaka koristi najnapredniju tehnologiju za dijagnostiku i liječenje, čime osiguravaju sveobuhvatnu skrb.

Specijalizirana za širok spektar medicinskih usluga, uključujući internu medicinu, kardiologiju i dermatologiju, Poliklinika Aviva osigurava da svaki pacijent dobije skrb prilagođenu njegovim specifičnim potrebama. Fokus na preventivnoj medicini i promicanju zdravog načina života ključan je aspekt njihove filozofije.

Dugogodišnja tradicija i inovativni pristup čine Polikliniku Aviva vodećim izborom za mnoge pacijente koji traže visokokvalitetnu medicinsku skrb. Predanost izvrsnosti i neprekidno unapređivanje medicinskih postupaka razlozi su zašto pacijenti vjeruju Avivi.

Adresa: Trpinjska ul. 7, 10000, Zagreb
Telefon: 01 4693 111
Posjetiti ovdje

Poliklinika Bagatin

Poliklinika Bagatin prepoznata je kao jedna od vodećih destinacija u Hrvatskoj i Europi za estetsku kirurgiju, stomatologiju i dermatologiju. S modernim objektima i timom specijaliziranih liječnika, Bagatin nudi holistički pristup ljepoti i zdravlju. Njihova posvećenost pacijentima i upotreba najsuvremenije tehnologije osigurava izvrsne rezultate.

Nalazeći se u srcu Zagreba, Poliklinika Bagatin pruža personalizirane usluge u ugodnom i gostoljubivom okruženju. Od dermatoloških tretmana do složenih estetskih zahvata, Bagatin stavlja sigurnost i zadovoljstvo pacijenata na prvo mjesto, čineći ih liderom u estetskoj medicini.

Pacijenti Poliklinike Bagatin mogu očekivati vrhunsku skrb, podržanu najnovijim medicinskim inovacijama i stručnim znanjem tima. Posvećenost detaljima, personalizirani pristup i težnja za izvrsnošću razlozi su zašto je Bagatin izbor broj jedan za mnoge koji traže najbolje u estetskoj medicini.

Adresa: Ul. Grada Vukovara 269a-10, 10000, Zagreb
Telefon: 01 4610 225
Posjetiti ovdje

Poliklinika Magdalena

Klinika Magdalena stoji na čelu pružanja kardiovaskularne skrbi u Hrvatskoj, nudi pacijentima pristup vrhunskim liječnicima i najnaprednijim tretmanima. Njihova predanost kvaliteti, stručnosti i kontinuiranoj edukaciji osigurava da svaki pacijent dobije najbolju moguću skrb, od dijagnostike do liječenja.

Smještena na dvije lokacije, u Zagrebu i Krapinskim Toplicama, Klinika Magdalena omogućava veću dostupnost svojih usluga, pružajući izvanbolničku dijagnostiku i praćenje srčanih bolesnika. Suradnja s Medicinskim fakultetom i nastavna baza Fakulteta za dentalnu medicinu i zdravstvo svjedoče o njihovoj posvećenosti edukaciji i napretku u medicini.

Magdalena nije samo klinika; to je mjesto gdje se pacijenti i njihove potrebe stavljaju na prvo mjesto, s ciljem smanjenja učestalosti i posljedica kardiovaskularnih bolesti. Kroz suradnju, inovacije i stručnost, Klinika Magdalena nastoji postati vodeći kardiovaskularni centar u regiji.

Adresa: Radnička cesta 32, 10000, Zagreb
Telefon: 01 5509 201
Posjetiti ovdje

Poliklinika Arithera

Poliklinika Arithera ističe se kao jedan od lidera u pružanju specijaliziranih medicinskih usluga u Zagrebu. Sa svojim sveobuhvatnim pristupom zdravlju, Arithera nudi širok spektar usluga, od ortopedije do rehabilitacije, svim pacijentima koji traže kvalitetnu i brigu. Njihov tim od preko 80 stručnjaka kontinuirano radi na pružanju personalizirane i efikasne skrbi.

Svojim pacijentima Arithera nudi moderno opremljene prostore i najsuvremeniju tehnologiju. Smještena na četiri lokacije u Zagrebu i Dubrovniku, ova poliklinika je dostupna širokom spektru pacijenata, pružajući udobnost i dostupnost usluga na najvišoj razini. Njihova predanost izvrsnosti osigurava da svaki pacijent dobije najbolju moguću skrb.

Zahvaljujući interdisciplinarnom timu, Poliklinika Arithera nudi integrirani pristup liječenju, kombinirajući različite specijalnosti kako bi osigurala sveobuhvatno rješenje za zdravstvene izazove svojih pacijenata. Ova poliklinika kontinuirano teži unapređenju svojih usluga i postavljanju novih standarda u zdravstvenoj skrbi.

Adresa: Bukovačka cesta 1, 10000, Zagreb
Telefon: 01 2304 074
Posjetiti ovdje

Poliklinika Akromion

Poliklinika Akromion prepoznata je kao jedna od najcjenjenijih ortopedskih bolnica u Europi, specijalizirana za liječenje bolesti i ozljeda mišićno-koštanog sustava. Sa svojim modernim pristupom i fokusom na individualizirano liječenje, Akromion nudi širok spektar tretmana, uključujući artroskopiju, zamjene zglobova i rekonstruktivne zahvate.

Smještena u Zagrebu, Poliklinika Akromion koristi najsuvremeniju tehnologiju i minimalno invazivne tehnike kako bi osigurala brz oporavak i minimalne posljedice za pacijente. Njihov tim iskusnih stručnjaka posvećen je pružanju vrhunske skrbi, uzimajući u obzir jedinstvene potrebe svakog pojedinca.

Akromion stavlja pacijenta na prvo mjesto, nudeći personalizirane planove liječenja koji kombiniraju stručnost, suvremenu tehnologiju i holistički pristup zdravlju. Ova poliklinika je destinacija za pacijente koji traže najbolje u ortopedskoj skrbi.

Adresa: Ul. Frana Vrbanića 26, 10000, Zagreb
Telefon: 01 6445 820
Posjetiti ovdje

Poliklinika Sv. Katarina

Poliklinika Sv. Katarina je najveća hrvatska privatna bolnica i europski centar izvrsnosti, poznata po svojoj najsuvremenijoj opremi i multidisciplinarnom pristupu. Nudi cjelovitu radiološku dijagnostiku, ortopedske zahvate, sportsku medicinu, spinalnu kirurgiju, i mnoge druge usluge. Predanost kvaliteti i inovacijama čini Sv. Katarinu predvodnikom u medicinskoj izvrsnosti.

Smještena u Zagrebu, Sv. Katarina pruža pacijentima vrhunsku dijagnostičku, terapijsku i rehabilitacijsku skrb na razini svjetskih zdravstvenih ustanova. Njihov tim od preko 100 zdravstvenih djelatnika djeluje kroz 20 centara izvrsnosti, osiguravajući sveobuhvatnu skrb i individualizirani pristup svakom pacijentu.

Kroz suradnju s vodećim medicinskim fakultetima i međunarodnim institucijama, Poliklinika Sv. Katarina postavlja nove standarde u zdravstvenoj skrbi. Godišnje im dolazi više od 50 000 pacijenata, uključujući vrhunske sportaše, što svjedoči o njihovoj posvećenosti izvrsnosti i personaliziranoj njegi.

Adresa: Ul. kneza Branimira 71E, 10000, Zagreb
Telefon: 01 2867 400
Posjetiti ovdje

Poliklinika Affidea Sveti Rok

Poliklinika Affidea Sveti Rok ističe se svojim izvanrednim pristupom u pružanju zdravstvenih usluga s naglaskom na visokim europskim i svjetskim standardima. Od 2008. godine, Affidea pruža širok spektar medicinskih usluga, zadovoljavajući potrebe pacijenata s izuzetnom stručnošću i pažnjom. Smještena na mirnoj lokaciji u Zagrebu, poliklinika je dizajnirana kako bi pacijentima ponudila ugodno iskustvo, uz vrhunsku medicinsku skrb.

Kroz suradnju s renomiranim medicinskim stručnjacima, Poliklinika Affidea Sveti Rok pruža personaliziranu skrb koja je prilagođena jedinstvenim potrebama svakog pacijenta. Opremljena najsuvremenijom tehnologijom, poliklinika omogućava efikasnu dijagnostiku i liječenje, postavljajući pacijente na prvo mjesto.

Affidea Sveti Rok je posvećena pružanju iznimne zdravstvene skrbi, kombinirajući medicinsku stručnost s pristupom usmjerenim na pacijenta. Doživite razliku u zdravstvenoj skrbi u Affidei Sveti Rok i budite sigurni da ste u rukama vrhunskih medicinskih profesionalaca.

Adresa: Ul. Grada Vukovara 284, 10000, Zagreb
Telefon: 01 2394 400
Posjetiti ovdje

Poliklinika Agram

Poliklinika Agram, vodeći privatni zdravstveni sustav u Hrvatskoj, pruža iznimnu medicinsku skrb s naglaskom na pacijentove potrebe. S više od 20 godina iskustva, Agram kombinira medicinsku izvrsnost s interdisciplinarnim pristupom, kako bi pacijentima ponudio cjelovitu zdravstvenu uslugu. Ova poliklinika je sinonim za kvalitetu, inovaciju i predanost zdravlju pacijenata.

Smještena na više lokacija, uključujući Zagreb, Agram nudi širok spektar dijagnostičkih, terapijskih i rehabilitacijskih usluga. Tim od preko 200 stručnjaka, uključujući liječnike i medicinske sestre, neprestano radi na poboljšanju kvalitete zdravstvene skrbi, prateći najnovije svjetske trendove i tehnologije.

Poliklinika Agram je ugovorna ustanova HZZO-a i nekoliko privatnih osiguravajućih kuća, što omogućava široku dostupnost njezinih usluga. Ova poliklinika nastoji osigurati brz oporavak i održavanje kvalitete života svakog pacijenta, kroz individualizirani pristup i vrhunsku medicinsku skrb.

Adresa: Trnjanska cesta 108, 10000, Zagreb
Telefon: 01 304 6000
Posjetiti ovdje

Poliklinika Podbonik

Rodilište & Poliklinika Podbonik, prva i jedina u Hrvatskoj koja pruža izvanbolničku i bolničku ginekologiju i opstetriciju, nudi vrhunsku medicinsku uslugu u modernom okruženju. Osnovana 2008. godine, Podbonik je posvećena pružanju najviše razine skrbi trudnicama i ženama, kombinirajući stručnost i najnoviju tehnologiju u ugodnom okruženju.

Nalazeći se u Zagrebu, na adresi Sv. Duh 112, Poliklinika Podbonik osigurava pristup vrhunskim ginekološkim i opstetričkim uslugama. Njihov multidisciplinarni tim sastoji se od vodećih stručnjaka koji su predani osiguravanju optimalne skrbi za svaku pacijenticu, pružajući individualizirane tretmane i savjete.

Rodilište & Poliklinika Podbonik zalaže se za holistički pristup zdravlju žena, uključujući preventivnu skrb, dijagnostiku, liječenje i rehabilitaciju. Kroz kontinuiranu edukaciju i primjenu najnovijih medicinskih dostignuća, Podbonik teži biti vodeći centar za žensko zdravlje, prepoznat i izvan granica Hrvatske.

Adresa: Ul. Sveti Duh 112, 10000, Zagreb
Telefon: 01 639 8010
Posjetiti ovdje

Similar Posts