20 Najjeftinijih Električnih Automobila

Podijeli:

Električni automobili sve su popularniji izbor među vozačima širom svijeta, zahvaljujući njihovoj efikasnosti, niskim troškovima održavanja i pozitivnom utjecaju na okoliš. Međutim, jedna od glavnih prepreka za mnoge kupce još uvijek je visoka cijena. Srećom, tržište električnih vozila brzo se razvija, a sada je dostupno više pristupačnih opcija nego ikad prije. U ovom članku istražujemo 20 najjeftinijih električnih automobila koji dokazuju da prelazak na električno može biti dostupan većem broju ljudi.

Renault Zoe

Cijena: Oko 32.000 Eura
Renault Zoe ističe se kao jedan od najpristupačnijih električnih automobila, nudeći impresivan domet i praktičnost za svakodnevnu vožnju. S modernim dizajnom i prostranom unutrašnjošću, Zoe je idealan za one koji traže efikasan i ekološki prihvatljiv gradski automobil.

Nissan Leaf

Cijena: Oko 30.000 Eura
Nissan Leaf je jedan od pionira među električnim vozilima i nastavlja privlačiti kupce svojim pouzdanim performansama i dometom. Leaf nudi udobnu vožnju i dobru prostranost, čineći ga odličnim izborom za obitelji koje žele preći na električno.

Volkswagen e-Up!

Cijena: Oko 22.000 Eura
Volkswagen e-Up! je kompaktan i agilan, savršen za gradske vozače koji traže mali električni automobil. Unatoč svojoj maloj veličini, e-Up! nudi solidan domet i iznenađujuće prostran interijer.

Hyundai Kona Electric

Cijena: Oko 35.000 Eura
Hyundai Kona Electric nudi izvrsnu kombinaciju stila, dometa i tehnologije. S impresivnim dometom koji može zadovoljiti većinu potreba za vožnjom, Kona Electric je odličan izbor za one koji traže električni SUV.

Kia Soul EV

Cijena: Oko 33.000 Eura
Kia Soul EV privlači svojim jedinstvenim dizajnom i prostranom kabinom. Opremljen naprednim tehnološkim značajkama i solidnim dometom, Soul EV je zabavan i praktičan izbor među električnim vozilima.

Peugeot e-208

Cijena: Oko 30.000 Eura
Peugeot e-208 donosi elegantan dizajn i dinamične performanse u segment električnih automobila. S dobrom autonomijom i brzim punjenjem, e-208 je izvrstan za one koji žele stilski električni automobil.

Opel Corsa-e

Cijena: Oko 29.000 Eura
Opel Corsa-e nudi poznatu praktičnost i udobnost Corsa modela s prednostima električnog pogona. S konkurentnim dometom i dobrim performansama, Corsa-e je odličan izbor za električni gradski automobil.

BMW i3

Cijena: Oko 38.000 Eura
BMW i3 je luksuzni mali električni automobil koji nudi inovativan dizajn i vrhunske performanse. S fokusom na održivost i visokokvalitetnim materijalima, i3 je namijenjen onima koji traže premium električno iskustvo.

Fiat 500e

Cijena: Oko 25.000 Eura
Fiat 500e donosi ikoničan stil Fiat 500 u električnu eru. Svojom kompaktnom veličinom i agilnošću, 500e je savršen za vožnju gradskim ulicama, a pritom nudi dobar domet i brzo punjenje.

Honda e

Cijena: Oko 33.000 Eura

Honda e se ističe svojim retro dizajnom i naprednim tehnološkim značajkama. Namijenjena vozačima koji cijene stil i inovaciju, Honda e nudi jedinstveno iskustvo vožnje s dobrim dometom i agilnošću potrebnom za gradske uvjete. Ovaj automobil nije samo vizualno privlačan, već i pokazuje angažman marke Honda prema održivoj mobilnosti, čineći ga odličnim izborom za one koji žele istaknuti svoju ekološku svijest bez kompromisa u performansama ili stilu.

Mini Electric

Cijena: Oko 32.000 Eura
Mini Electric kombinira klasik Mini dizajn s modernom električnom tehnologijom. Ovaj automobil je savršen za one koji žele zadržati ikonični stil uz nultu emisiju.

Mazda MX-30

Cijena: Oko 34.000 Eura
Mazda MX-30 je prvi električni automobil marke Mazda, koji se ističe svojim jedinstvenim dizajnom i održivim materijalima interijera, nudeći jedinstvenu vožnju s naglaskom na ekologiju.

Citroen e-C4

Cijena: Oko 30.000 Eura
Citroen e-C4 donosi futuristički dizajn i udobnost poznatu za Citroen, kombinirajući prostranost i tihu vožnju električnog pogona, što ga čini idealnim za duže putovanje.

Smart EQ ForTwo

Cijena: Oko 22.000 Eura
Smart EQ ForTwo je savršen za gradsku vožnju, nudeći agilnost i lakoću parkiranja uz prednosti električnog pogona, čineći ga idealnim za gužve u prometu.

Skoda Citigo e iV

Cijena: Oko 20.500 Eura
Skoda Citigo e iV nudi praktičnost i efikasnost u kompaktnom formatu, pružajući odličan domet i brzo punjenje po pristupačnoj cijeni.

Seat Mii Electric

Cijena: Oko 20.000 Eura
Seat Mii Electric je još jedan izvrsni primjer pristupačnog gradskog električnog automobila koji kombinira male dimenzije s solidnim dometom i značajkama koje olakšavaju svakodnevnu vožnju.

Tesla Model 3

Cijena: Oko 45.000 Eura
Tesla Model 3 prednjači u segmentu električnih vozila svojim impresivnim dometom, performansama i tehnologijom. Model 3 je postao sinonim za električnu mobilnost nove generacije.

Chevrolet Bolt EV

Cijena: Oko 36.000 Eura
Chevrolet Bolt EV nudi odličan domet i prostranost, čineći ga konkurentnim izborom za one koji traže električni automobil sposoban za više od samo gradsku vožnju.

Ford Mustang Mach-E

Cijena: Oko 48.000 Eura
Ford Mustang Mach-E donosi legendarni Mustang duh u električnu eru, nudeći impresivan domet, snažne performanse i prostran SUV dizajn.

Volkswagen ID.3

Cijena: Oko 30.000 Eura
Volkswagen ID.3 označava početak nove, električne ere za Volkswagen, s ciljem postavljanja novih standarda u segmentu električnih vozila, kombinirajući domet, prostor i naprednu tehnologiju.

Similar Posts