5 Najboljih Privatnih Poliklinika u Osijeku

Podijeli:

Kada je riječ o zdravlju, važno je znati gdje možemo pronaći najbolju moguću skrb. U Osijeku, grad koji pulsira životom i raznolikošću, postoji nekoliko izvanrednih privatnih poliklinika koje nude vrhunsku medicinsku uslugu. Bilo da tražite sveobuhvatne preglede, specijalističke konzultacije ili najsuvremeniju dijagnostičku opremu, ove poliklinike stoje na raspolaganju svojim pacijentima pružajući personaliziranu i stručnu skrb. U ovom vodiču najboljih privatnih poliklinika u Osijeku pomoći ćemo vam odabrati pravo mjesto za vaše zdravstvene potrebe.

Croatia Poliklinika

Croatia Poliklinika je poznata po svojoj stručnosti i posvećenosti pružanju sveobuhvatne medicinske skrbi pacijentima. Smještena u srcu Osijeka, u modernim prostorima Kappa poslovnog centra, ova poliklinika nudi širok spektar laboratorijskih i dijagnostičkih procedura, kao i specijalističke preglede. Njihov pristup je usmjeren na individualne potrebe svakog pacijenta, osiguravajući visokokvalitetnu zdravstvenu uslugu uz pomoć najsuvremenije medicinske tehnologije.

Stručni tim sastavljen od iskusnih medicinskih stručnjaka uvijek je spreman odgovoriti na različite zdravstvene izazove, nudeći pacijentima ne samo liječenje nego i prevenciju. Snažan naglasak na pristupačnosti i stručnosti čini Croatia Polikliniku izvrsnim izborom za one koji traže kvalitetnu zdravstvenu skrb.

Adresa: Ulica Hrvatske Republike 21, Osijek
Telefon: 072 000 999
Posjetiti ovdje

Poliklinika Lege Artis

Poliklinika Lege Artis, koja u svoje temelje utkiva značenje imena “prema pravilima struke”, predstavlja privatnu zdravstvenu ustanovu specijaliziranu za vaskularnu kirurgiju, odnosno kirurgiju vena (flebologiju). Osim što je priznata u području flebologije, poliklinika također nudi usluge opće, abdominalne (proktološke) i plastične kirurgije, s naglaskom na estetske zahvate. Osnovan kao prvi centar u Hrvatskoj posvećen cjelovitom pristupu bolestima vena, koje pogađaju oko 50% stanovništva, Lege Artis stoji kao vodeći primjer u svom području.

Uz najsuvremenije metode dijagnostike i liječenja koje su minimalno bolne i invazivne, a istovremeno maksimalno efektne, Poliklinika Lege Artis pruža pacijentima ne samo medicinsku izvrsnost već i visoku razinu osobne skrbi. Ova ustanova je rezultat dugogodišnje tradicije i medicinskog obiteljskog naslijeđa, poduprta strašću i profesionalnošću bračno-profesionalnog tima koji ju vodi. S ljubavlju prema medicini i kontinuiranom brizom za pacijente, profesionalnost ostaje ključni moto koji vodi ovu polikliniku. Visokostručni tim liječnika i osoblja, kroz individualni pristup svakom pacijentu, osigurava vrhunsku uslugu i maksimalnu brigu u ugodnom, mirnom i diskretnom ambijentu.

Adresa: Vukovarska cesta 31, Osijek
Telefon: 031 325 676
Posjetiti ovdje

Poliklinika Turjak

Poliklinika Turjak, s tradicijom koja počinje 1998. godine, danas predstavlja značajnu medicinsku instituciju u Osijeku, nudeći usluge iz različitih područja medicine, uključujući baromedicinu, endokrinologiju i ginekologiju. Smještena u modernom objektu s velikim parkirnim prostorom, ova poliklinika pruža komfor i pristupačnost svojim pacijentima, uz naglasak na kvalitetu i stručnost.

Kontinuirano ulaganje u stručnjake i tehnologiju omogućava Poliklinici Turjak da prati najnovije trendove u medicini, pružajući pacijentima napredne tretmane i dijagnostičke usluge. Njihova posvećenost pružanju visokokvalitetne zdravstvene skrbi čini ih pouzdanim izborom za pacijente koji traže sveobuhvatne medicinske usluge.

Adresa: Ul. Josipa Jurja Strossmayera 163, Osijek
Telefon: 031 400 650
Posjetiti ovdje

Agram – Poliklinika Osijek

Specijalna bolnica AGRAM u Osijeku izdvaja se svojom modernom opremom i pristupom koji pacijentima pruža potpunu, pouzdanu i brzu dijagnostiku. Smještena u poslovnom centru Eurodom, u samom središtu Osijeka, Agram Poliklinika predstavlja vrhunac medicinske skrbi u regiji. S naglaskom na kvalitetu rada i zadovoljstvo pacijenata, tim stručnjaka kontinuirano radi na unapređenju usluga.

Ova specijalna bolnica nudi širok raspon medicinskih usluga, uključujući ginekologiju, internu medicinu, laboratorijske pretrage i radiologiju. Posvećenost tima stručnjaka Agram Poliklinike za osiguravanje najbolje moguće skrbi čini ih izuzetnim izborom za one koji traže kvalitetnu medicinsku uslugu.

Adresa: Vukovarska cesta 31, Osijek
Telefon: 031 494 555
Posjetiti ovdje

Poliklinika Borzan

Poliklinika Borzan je poznata po svojoj posvećenosti kvaliteti, sigurnosti i visokim standardima zdravstvene usluge. Smještena u Osijeku, ova poliklinika nudi širok spektar medicinskih usluga, naglašavajući važnost kontinuirane edukacije svojih liječnika. Stručni tim čine vrhunski specijalisti koji se bave najzahtjevnijim medicinskim procedurama, pružajući pacijentima pristup tretmanima koji često nisu dostupni u javnom zdravstvenom sustavu.

Njihova vizija je smanjiti stres povezan s bolešću, pružajući brzo i učinkovito rješavanje zdravstvenih problema u udobnom i moderno opremljenom okruženju. Poliklinika Borzan stoji kao sinonim za visoku razinu stručnosti i personaliziranu skrb, čineći je izvrsnim izborom za pacijente u potrazi za vrhunskom medicinskom uslugom.

Adresa: Dubrovačka ul. 12, Osijek
Telefon: 091 447 7723
Posjetiti ovdje

Similar Posts