20 Najjeftinijih Hibridnih Automobila

Podijeli:

U potrazi ste za hibridnim automobilom koji neće isprazniti vaš bankovni račun? Pogledajte ovaj vodič kroz 20 najjeftinijih hibridnih automobila koji kombiniraju ekonomičnost, efikasnost i ekološku prihvatljivost. Bilo da ste novi u svijetu hibridnih vozila ili jednostavno tražite ekonomičniju opciju, ovaj popis će vam pomoći da donesete informiranu odluku. Od gradskih automobila do prostranijih obiteljskih opcija, pokrit ćemo raznolik spektar vozila koja dokazuju da pristupačnost i održivost mogu ići ruku pod ruku.

Toyota Prius C

Cijena: Oko 21.000 Eura
Potrošnja: 3,9 l/100 km
Toyota Prius C je idealan za one koji traže povoljan hibridni automobil s niskom potrošnjom. Njegova kompaktna veličina čini ga savršenim za gradske uvjete vožnje, a visoka efikasnost goriva osigurava uštede na duge staze.

Hyundai Ioniq Hybrid

Cijena: Oko 25.000 Eura
Potrošnja: 3,4 l/100 km
Hyundai Ioniq Hybrid nudi izvrsnu vrijednost za novac, kombinirajući povoljnu cijenu s niskom potrošnjom. S modernim dizajnom i prostranom unutrašnjošću, Ioniq je odličan izbor za ekološki osviještene vozače.

Kia Niro

Cijena: Oko 26.000 Eura
Potrošnja: 4,4 l/100 km
Kia Niro spaja prednosti SUV-a s efikasnošću hibridnog pogona. Nudi prostranu kabinu i udobnost, čineći ga odličnim izborom za obitelji koje traže ekonomičan, ali prostran automobil.

Honda Insight

Cijena: Oko 28.000 Eura
Potrošnja: 4,3 l/100 km
Honda Insight izdvaja se svojim elegantnim dizajnom i visokom efikasnošću. Nudi napredne tehnološke značajke i visoku razinu udobnosti, predstavljajući privlačan paket za one koji žele sofisticiran i ekonomičan automobil.

Toyota Corolla Hybrid

Cijena: Oko 23.500 Eura
Potrošnja: 3,5 l/100 km
Toyota Corolla Hybrid donosi pouzdanost i efikasnost poznate Corolle u hibridni svijet. S niskom potrošnjom i pristupačnom cijenom, Corolla Hybrid je izvrstan izbor za vozače koji traže dugoročnu vrijednost.

Ford Fusion Hybrid

Cijena: Oko 28.000 Eura
Potrošnja: 5,5 l/100 km
Ford Fusion Hybrid nudi elegantan dizajn i prostranu unutrašnjost, uz odlične performanse i efikasnost. Savršen je za one koji traže udoban i ekonomičan automobil za duge vožnje.

Hyundai Sonata Hybrid

Cijena: Oko 30.000 Eura
Potrošnja: 5,0 l/100 km
Hyundai Sonata Hybrid kombinira luksuz s ekonomičnošću, nudeći prostranu kabinu, napredne sigurnosne značajke i impresivnu efikasnost goriva.

Kia Optima Hybrid

Cijena: Oko 29.000 Eura
Potrošnja: 5,1 l/100 km
Kia Optima Hybrid ističe se svojim stilom i udobnošću, pružajući glatku vožnju i solidnu efikasnost. Odličan je izbor za kupce koji traže spoj elegancije i ekonomičnosti.

Honda Accord Hybrid

Cijena: Oko 32.000 Eura
Potrošnja: 4,8 l/100 km
Honda Accord Hybrid donosi izvrsnu kombinaciju snage, prostranosti i efikasnosti. S visokom razinom udobnosti i pouzdanosti, Accord Hybrid je idealan za obiteljske vozače koji ne žele kompromise učinkovitosti.

Toyota Camry Hybrid

Cijena: Oko 33.000 Eura
Potrošnja: 4,7 l/100 km
Toyota Camry Hybrid nudi iznimnu kombinaciju udobnosti, prostora i efikasnosti. Snažan i tihi, Camry Hybrid idealan je za one koji traže sofisticiranost i nisku potrošnju u jednom paketu.

Ford C-Max Hybrid

Cijena: Oko 24.000 Eura
Potrošnja: 5,1 l/100 km
Ford C-Max Hybrid nudi izvrsnu kombinaciju prostora i efikasnosti, idealan za obitelji koje traže ekonomičan ali prostran automobil.

Chevrolet Malibu Hybrid

Cijena: Oko 28.500 Eura
Potrošnja: 4,8 l/100 km
Chevrolet Malibu Hybrid ističe se svojim elegantnim dizajnom i izvrsnom potrošnjom goriva, pružajući udobnost i ekonomičnost u jednom paketu.

Toyota Prius

Cijena: Oko 27.000 Eura
Potrošnja: 3,0 l/100 km
Toyota Prius je lider među hibridima, poznat po svojoj iznimnoj efikasnosti i pouzdanosti, savršen za one koji traže provjerenu ekološku svijest.

Honda CR-V Hybrid

Cijena: Oko 30.000 Eura
Potrošnja: 5,3 l/100 km
Honda CR-V Hybrid donosi poznatu funkcionalnost CR-V-a uz dodanu efikasnost hibridne tehnologije, savršeno balansirajući prostranost i ekonomičnost.

Subaru Crosstrek Hybrid

Cijena: Oko 35.000 Eura
Potrošnja: 6,4 l/100 km
Subaru Crosstrek Hybrid kombinira avanturistički duh s hibridnom efikasnošću, idealan za one koji traže vozilo spremno za svaku avanturu.

Lexus UX 250h

Cijena: Oko 33.000 Eura
Potrošnja: 4,7 l/100 km
Lexus UX 250h nudi luksuz i efikasnost u kompaktnom SUV paketu, privlačeći one koji žele premium iskustvo bez kompromisa u potrošnji.

Toyota RAV4 Hybrid

Cijena: Oko 32.000 Eura
Potrošnja: 4,5 l/100 km
Toyota RAV4 Hybrid je jedan od najtraženijih hibridnih SUV-ova, pružajući izvrsnu efikasnost i prostranost za obitelji i avanturiste.

Mitsubishi Outlander PHEV

Cijena: Oko 37.000 Eura
Potrošnja: 1,8 l/100 km (električni mod)
Mitsubishi Outlander PHEV nudi jedinstvenu kombinaciju SUV prostranosti i plug-in hibridne efikasnosti, idealan za one koji žele smanjiti svoj ugljični otisak.

Nissan Rogue Hybrid

Cijena: Nije dostupan u Europi
Potrošnja:
Nissan Rogue Hybrid kombinira SUV praktičnost s hibridnom efikasnošću, ali trenutno nije dostupan na europskom tržištu.

Lexus ES 300h

Cijena: Oko 45.000 Eura
Potrošnja: 4,4 l/100 km
Lexus ES 300h je luksuzni sedan koji ne čini kompromise kada je u pitanju udobnost, stil i hibridna efikasnost, privlačeći one u potrazi za vrhunskom elegancijom.

Similar Posts