15 Najboljih Probiotika

Podijeli:

Tražite li najbolje probiotike za sebe ili svoju djecu? U ovom članku predstavit ćemo 15 najboljih probiotika za odrasle i djecu koji su uglavnom dostupni na hrvatskom tržištu. Ovi proizvodi ističu se svojom kvalitetom, učinkovitosti i raznovrsnim sojevima bakterija koji podržavaju zdravlje crijeva i imunološkog sustava. Bez obzira na vaše potrebe, zasigurno ćete pronaći probiotik koji odgovara vašem načinu života.

Flobian

Flobian je popularan probiotik na hrvatskom tržištu poznat po svojoj učinkovitosti u smirivanju probavnih tegoba. Sadrži Lactobacillus plantarum 299v, koji pomaže u održavanju zdrave crijevne flore i smanjenju simptoma sindroma iritabilnog crijeva (IBS). Flobian je lako dostupan u ljekarnama i često preporučivan od strane stručnjaka za zdravlje probavnog sustava.

Bio-Kult Advanced Multi-Strain Formula

Bio-Kult Advanced Multi-Strain Formula je višestruki probiotski dodatak koji sadrži 14 različitih sojeva živih bakterija. Ovaj probiotik pomaže u održavanju ravnoteže crijevne flore i podržava imunološki sustav. Idealan je za svakodnevnu uporabu i može se koristiti u kombinaciji s antibioticima za smanjenje nuspojava.

Probival Choco

Probival Choco je probiotik koji dolazi u obliku ukusnih čokoladnih dražeja, što ga čini idealnim za djecu. Sadrži kombinaciju Lactobacillus acidophilus i Bifidobacterium lactis, koji pomažu u održavanju zdrave crijevne flore. Probival Choco je jednostavan za uzimanje i popularan među roditeljima zbog svoje praktičnosti i učinkovitosti.

Centravit Probiotik

Centravit Probiotik je dodatak prehrani koji sadrži kombinaciju probiotika i prebiotika. Ovaj proizvod podržava zdravu crijevnu floru i poboljšava probavu. Centravit Probiotik je pogodan za svakodnevnu uporabu i može pomoći u jačanju imunološkog sustava. Dostupan je u obliku kapsula koje su jednostavne za gutanje.

Prolife VIS

Prolife VIS je probiotski dodatak koji sadrži kombinaciju sojeva Lactobacillus rhamnosus i Bifidobacterium lactis. Ovaj proizvod pomaže u održavanju ravnoteže crijevne flore i podržava zdravu probavu. Prolife VIS je često preporučivan od strane ljekarnika i dostupan u obliku kapsula i vrećica.

Linex Forte

Linex Forte je poznat probiotik koji sadrži kombinaciju triju sojeva živih bakterija: Lactobacillus acidophilus, Bifidobacterium infantis i Enterococcus faecium. Ovaj proizvod pomaže u obnavljanju crijevne flore nakon terapije antibioticima i smanjuje simptome probavnih tegoba. Linex Forte je lako dostupan u ljekarnama i jednostavan za korištenje.

Normia

Normia je probiotski dodatak koji sadrži sojeve Lactobacillus rhamnosus i Bifidobacterium lactis. Ovaj proizvod pomaže u održavanju zdrave crijevne flore i podržava imunološki sustav. Normia je dostupna u obliku kapsula i pogodna za svakodnevnu uporabu.

BioGaia ProTectis (za djecu)

BioGaia ProTectis je specijalno formuliran probiotik za djecu. Sadrži Lactobacillus reuteri Protectis, koji pomaže u održavanju zdrave crijevne flore i smanjuje kolike kod dojenčadi. BioGaia ProTectis je dostupan u obliku kapi, što olakšava primjenu kod male djece.

Vivomixx

Vivomixx je snažan probiotski dodatak koji sadrži 8 različitih sojeva živih bakterija u visokim koncentracijama. Ovaj proizvod pomaže u obnavljanju crijevne flore i podržava zdravu probavu. Vivomixx je posebno koristan za osobe s ozbiljnim probavnim problemima i dostupan je u obliku vrećica i kapsula.

Probactiol Duo

Probactiol Duo je probiotski dodatak koji kombinira sojeve Lactobacillus rhamnosus i Bifidobacterium lactis s prebiotikom inulinom. Ovaj proizvod pomaže u održavanju zdrave crijevne flore i podržava imunološki sustav. Probactiol Duo je dostupan u obliku kapsula i pogodan za svakodnevnu uporabu.

Apipol Probiotik Plus

Apipol Probiotik Plus je dodatak prehrani koji sadrži kombinaciju probiotika i prebiotika. Ovaj proizvod podržava zdravu crijevnu floru i poboljšava probavu. Apipol Probiotik Plus je pogodan za svakodnevnu uporabu i može pomoći u jačanju imunološkog sustava. Dostupan je u obliku kapsula.

Dulcolax Probiotic

Dulcolax Probiotic je probiotski dodatak koji pomaže u održavanju zdrave crijevne flore. Sadrži sojeve Lactobacillus i Bifidobacterium, koji podržavaju zdravu probavu i imunološki sustav. Dulcolax Probiotic je pogodan za svakodnevnu uporabu i dostupan u obliku kapsula.

Nutrilife Probiotik

Nutrilife Probiotik je dodatak prehrani koji sadrži sojeve Lactobacillus rhamnosus i Bifidobacterium lactis. Ovaj proizvod pomaže u održavanju zdrave crijevne flore i podržava imunološki sustav. Nutrilife Probiotik je dostupan u obliku kapsula i pogodan za svakodnevnu uporabu.

OptiBac Probiotics

OptiBac Probiotics je poznat probiotski brend koji nudi razne formulacije za specifične potrebe. Proizvodi sadrže različite sojeve živih bakterija koje podržavaju zdravu crijevnu floru i imunološki sustav. OptiBac Probiotics su dostupni u obliku kapsula i praha, prilagođeni različitim potrebama korisnika.

Ultimate Flora Probiotic

Ultimate Flora Probiotic je snažan probiotski dodatak koji sadrži više sojeva živih bakterija u visokim koncentracijama. Ovaj proizvod pomaže u obnavljanju crijevne flore i podržava zdravu probavu. Ultimate Flora Probiotic je posebno koristan za osobe s ozbiljnim probavnim problemima i dostupan je u obliku kapsula.

Similar Posts