10 Najboljih Online Knjižara kao Zamjena za Book Depository

Podijeli:

Book Depository je bio popularan izbor za online kupovinu knjiga, ali nakon njegovog zatvaranja, ljubitelji knjiga traže nove alternative. U ovom članku istražit ćemo 10 najboljih online knjižara koje mogu poslužiti kao odlična zamjena za Book Depository. Ove knjižare nude širok izbor knjiga, povoljne cijene i pouzdanu dostavu.

Amazon

Amazon je jedna od najvećih online knjižara na svijetu, koja nudi ogroman izbor knjiga iz svih žanrova. Kupci mogu pronaći nove i rabljene knjige, kao i e-knjige za Kindle uređaje. Amazon je poznat po brzim isporukama i povoljnim cijenama, što ga čini popularnim izborom za ljubitelje knjiga.

Posjeti Amazon

Barnes & Noble

Barnes & Noble je renomirana američka knjižara s dugom tradicijom. Njihova online trgovina nudi širok asortiman knjiga, uključujući bestselere, klasike i specijalizirane naslove. Također nude e-knjige i audioknjige. Barnes & Noble je poznat po kvalitetnoj usluzi i raznim pogodnostima za članove kluba.

Posjeti Barnes & Noble

Bookshop.org

Bookshop.org je platforma koja podržava nezavisne knjižare diljem svijeta. Kupnjom putem Bookshop.org-a, dio prihoda ide lokalnim knjižarama. Ova online knjižara nudi širok izbor knjiga i omogućuje kupcima da podrže svoje omiljene lokalne knjižare.

Posjeti Bookshop.org

Wordery

Wordery je britanska online knjižara poznata po besplatnoj međunarodnoj dostavi. Nude veliki izbor knjiga iz svih žanrova, uključujući novitete i bestselere. Wordery je popularan među kupcima zbog konkurentnih cijena i izvrsne korisničke usluge.

Posjeti Wordery

ThriftBooks

ThriftBooks je specijalizirana online knjižara za rabljene knjige. Nude veliki izbor naslova po vrlo povoljnim cijenama. ThriftBooks je idealan za one koji traže povoljne opcije i žele podržati održivost kupovinom rabljenih knjiga.

Posjeti ThriftBooks

Blackwell’s

Blackwell’s je jedna od najstarijih knjižara u Ujedinjenom Kraljevstvu, poznata po svojoj bogatoj povijesti i širokom asortimanu akademskih i stručnih knjiga. Njihova online trgovina nudi sve vrste knjiga uz besplatnu međunarodnu dostavu.

Posjeti Blackwell’s

Better World Books

Better World Books je online knjižara koja se fokusira na održivost i društvenu odgovornost. Prodajom rabljenih i novih knjiga, podržavaju obrazovne projekte i pomažu u borbi protiv nepismenosti širom svijeta. Kupci mogu pronaći razne naslove uz povoljne cijene i besplatnu dostavu.

Posjeti Better World Books

Alibris

Alibris je online knjižara koja povezuje kupce s tisućama nezavisnih knjižara i antikvarijata. Nude širok izbor novih, rabljenih i rijetkih knjiga. Alibris je odličan izbor za one koji traže specifične naslove i podržavaju nezavisne prodavače.

Posjeti Alibris

AbeBooks

AbeBooks je online tržište specijalizirano za rijetke, rabljene i antikvarne knjige. Povezuju kupce s prodavačima širom svijeta, nudeći širok izbor naslova. AbeBooks je idealan za kolekcionare i ljubitelje rijetkih knjiga.

Posjeti AbeBooks

IndieBound

IndieBound je platforma koja podržava nezavisne knjižare u Sjedinjenim Američkim Državama. Omogućuje kupcima da pronađu i kupuju knjige od lokalnih knjižara. IndieBound promovira važnost lokalnih trgovina i doprinosi njihovom opstanku.

Posjeti IndieBound

Similar Posts