10 Online Knjižara kao Zamjena za Book Depository

Podijeli:

Ako tražite alternative Book Depositoryju za kupnju knjiga online, postoji niz knjižara koje nude širok izbor knjiga uz povoljne cijene i dostavu u mnoge zemlje. Od specijaliziranih trgovina do onih s bogatijom ponudom, ove online knjižare mogu biti odlična opcija za sve ljubitelje čitanja. U ovom članku ćemo istražiti deset online knjižara koje bi mogle poslužiti kao alternativa Book Depositoryju.

Amazon – Globalni džin u svijetu knjiga

Amazon nudi ogroman asortiman knjiga u svim žanrovima, uključujući i e-knjige koje su dostupne za Kindle. Ova platforma omogućuje brzu dostavu i često nudi popuste na bestselere.

Osim široke ponude knjiga, Amazon nudi i korisničke recenzije koje mogu pomoći u odabiru idućeg čitanja. Često organiziraju i promocije koje dodatno snižavaju cijene knjiga.

Posjeti knjižaru

Barnes & Noble – Američka ikona s bogatom online ponudom

Barnes & Noble je poznat po svojoj širokoj ponudi koja uključuje novitete i klasike. Također nude članstvo koje omogućava dodatne uštede i pogodnosti.

Ova knjižara redovito ažurira svoju ponudu s ekskluzivnim izdanjima i posebnim izdanjima knjiga koje možete samo tamo pronaći.

Posjeti knjižaru

ThriftBooks – Raj za ljubitelje povoljnih cijena

ThriftBooks prodaje rabljene knjige po vrlo povoljnim cijenama, što je idealno za čitatelje koji žele štedjeti. Osim toga, nude besplatnu dostavu u SAD-u za narudžbe iznad određenog iznosa.

Uz ekonomične cijene, ThriftBooks nudi i program lojalnosti koji dodatno nagrađuje redovite kupce popustima i posebnim ponudama.

Posjeti knjižaru

Alibris – Mjesto za rijetke i polovne knjige

Alibris se specijalizirao za rijetke, antikvarne i polovne knjige koje možda nećete moći naći nigdje drugdje. Također imaju impresivan izbor akademskih i specijalističkih knjiga.

Ova platforma također omogućava prodavačima i kolekcionarima da prodaju svoje knjige, čime pridonosi raznovrsnosti i dostupnosti rijetkih naslova.

Posjeti knjižaru

Book Outlet – Velike uštede na bestselerima

Book Outlet nudi značajne popuste na viškove zaliha i lagano oštećene knjige, što omogućuje kupovinu popularnih naslova po znatno nižim cijenama.

Osim toga, redovito organiziraju prodaje i promocije koje dodatno snižavaju cijene, čineći kupovinu još pristupačnijom.

Posjeti knjižaru

Powell’s Books – Nezavisna knjižara s tradicijom

Powell’s Books, sa sjedištem u Portlandu, nudi jedinstveni izbor novih, rabljenih i izvan tiska knjiga. Oni su poznati po svojoj velikoj i raznovrsnoj zalihi.

Kao nezavisna knjižara, Powell’s često organizira događanja i potpisivanja knjiga s autorima, što dodaje dodatnu vrijednost za kupce.

Posjeti knjižaru

Waterstones – Britanska knjižara s međunarodnom dostavom

Waterstones je vodeća britanska knjižara koja nudi širok izbor knjiga i međunarodnu dostavu. Njihova online trgovina je dobro organizirana i lako pretraživa.

Poznati su po svojim književnim događajima i nagradama koje promoviraju književnost i čitanje među širom publikom.

Posjeti knjižaru

Better World Books – Kupujte knjige i podržite dobre svrhe

Better World Books ne samo da nudi širok izbor rabljenih knjiga, već s dio prihoda od svake prodaje doniraju za obrazovanje i pismenost širom svijeta.

Osim što možete kupiti knjige po povoljnim cijenama, vaša kupnja pomaže u financiranju biblioteka i obrazovnih programa.

Posjeti knjižaru

IndieBound – Podrška lokalnim nezavisnim knjižарамa

IndieBound omogućava kupcima da otkriju i podrže lokalne nezavisne knjižare. Kroz njihovu platformu možete naručiti knjige direktno od lokalnih trgovina, podupirući lokalnu ekonomiju.

Ovaj servis promiče važnost nezavisnih knjižara u zajednici i omogućuje kupcima da doprinesu očuvanju jedinstvenih lokalnih poslovnih subjekata.

Posjeti knjižaru

AbeBooks – Izvor antikvarnih i kolekcionarskih knjiga

AbeBooks je idealno mjesto za one koji traže antikvarne, rijetke ili potpisane knjige. Njihova platforma povezuje kupce s prodavačima širom svijeta, nudeći pristup nevjerojatnoj raznolikosti naslova.

AbeBooks također nudi opciju pretraživanja knjiga po prodavaču, zemlji ili specijalizaciji, što kupcima omogućava da precizno pronađu ono što traže.

Posjeti knjižaru

Similar Posts