10 Najboljih Friteza na Vrući Zrak

Podijeli:

Tražite najbolju fritezu na vrući zrak za pripremu zdravijih obroka? Ovdje smo testirali i recenzirali deset najboljih modela dostupnih na tržištu. Naš cilj je pružiti vam sve potrebne informacije kako biste mogli donijeti informiranu odluku o kupnji. U nastavku pročitajte detaljne recenzije, prednosti i mane svakog modela, te otkrijte koja friteza na vrući zrak najbolje odgovara vašim potrebama.

Philips Airfryer XXL

Philips Airfryer XXL je vrhunski model friteze na vrući zrak koji nudi izvrsne performanse i kapacitet. Ova friteza koristi Rapid Air tehnologiju koja omogućuje ravnomjerno prženje hrane sa svih strana uz minimalnu količinu ulja. Kapacitet od 1,4 kg čini je idealnom za veće obitelji ili pripremu većih obroka. Philips Airfryer XXL ima digitalni zaslon s unaprijed postavljenim programima koji olakšavaju pripremu različitih jela. Njeni dijelovi se lako rastavljaju i mogu se prati u perilici posuđa, što olakšava čišćenje.

Tefal Actifry Genius XL

Tefal Actifry Genius XL je svestrana friteza na vrući zrak koja kombinira tehnologiju vrućeg zraka i automatsko miješanje za ravnomjerno kuhanje. Ovaj model ima kapacitet od 1,7 kg, što ga čini idealnim za velike obitelji ili pripremu većih količina hrane. Tefal Actifry Genius XL dolazi s devet automatskih programa za različita jela, olakšavajući pripremu hrane. Njegovi dijelovi su sigurni za pranje u perilici posuđa, što olakšava održavanje. Ova friteza također ima prozirni poklopac koji omogućuje praćenje procesa kuhanja.

Ninja Foodi Dual Zone Air Fryer

Ninja Foodi Dual Zone Air Fryer je inovativna friteza koja omogućuje istovremeno kuhanje dvije različite vrste hrane. Ovaj model ima dvije odvojene košare s kapacitetom od po 3,8 litara, što omogućuje pripremu različitih jela u isto vrijeme. Ninja Foodi Dual Zone Air Fryer koristi DualZone tehnologiju koja omogućuje sinkronizaciju kuhanja kako bi oba jela bila gotova u isto vrijeme. Ova friteza ima šest različitih načina kuhanja, uključujući prženje, pečenje i roštiljanje. Njeni dijelovi se lako čiste i sigurni su za pranje u perilici posuđa.

Cosori Air Fryer XXL

Cosori Air Fryer XXL je popularna friteza na vrući zrak koja nudi odličan omjer cijene i kvalitete. Ovaj model ima kapacitet od 5,5 litara, što ga čini pogodnim za veće obitelji. Cosori Air Fryer XXL dolazi s 11 unaprijed postavljenih programa za različita jela, što olakšava pripremu hrane. Njegova jednostavna kontrolna ploča omogućuje lako rukovanje, a dijelovi koji se mogu prati u perilici posuđa olakšavaju čišćenje. Friteza koristi tehnologiju cirkulacije vrućeg zraka koja osigurava ravnomjerno kuhanje i hrskavu teksturu hrane.

Instant Vortex Plus

Instant Vortex Plus je višenamjenska friteza na vrući zrak koja kombinira različite funkcije kuhanja u jednom uređaju. Ovaj model ima kapacitet od 5,7 litara i nudi sedam načina kuhanja, uključujući prženje, pečenje i dehidraciju. Instant Vortex Plus ima digitalni zaslon s unaprijed postavljenim programima koji olakšavaju pripremu različitih jela. Njegova tehnologija EvenCrisp osigurava ravnomjerno kuhanje i hrskavu teksturu hrane. Dijelovi friteze su sigurni za pranje u perilici posuđa, što olakšava održavanje.

Proscenic T21

Proscenic T21 je moderna friteza na vrući zrak koja se ističe svojim pametnim značajkama. Ovaj model ima kapacitet od 5,5 litara i dolazi s 8 unaprijed postavljenih programa za različita jela. Proscenic T21 može se povezati s mobilnom aplikacijom, omogućujući vam daljinsko upravljanje i praćenje procesa kuhanja. Njegova tehnologija cirkulacije vrućeg zraka osigurava ravnomjerno kuhanje i hrskavu teksturu hrane. Dijelovi friteze su sigurni za pranje u perilici posuđa, što olakšava čišćenje. Ova friteza je idealna za one koji traže napredne funkcije i praktičnost.

GoWISE USA Air Fryer

GoWISE USA Air Fryer je pristupačna friteza na vrući zrak koja nudi odlične performanse i jednostavno rukovanje. Ovaj model ima kapacitet od 5,8 litara, što je dovoljno za pripremu obroka za cijelu obitelj. GoWISE USA Air Fryer dolazi s 8 unaprijed postavljenih programa za različita jela, olakšavajući pripremu hrane. Njegov digitalni zaslon omogućuje lako postavljanje temperature i vremena kuhanja. Friteza koristi tehnologiju cirkulacije vrućeg zraka za ravnomjerno kuhanje i hrskavu teksturu hrane. Dijelovi su sigurni za pranje u perilici posuđa, što olakšava održavanje.

Chefman TurboFry

Chefman TurboFry je kompaktna friteza na vrući zrak koja nudi visoke performanse i praktičnost. Ovaj model ima kapacitet od 3,6 litara, što je idealno za manje obitelji ili pojedince. Chefman TurboFry koristi tehnologiju brzog zagrijavanja i cirkulacije vrućeg zraka za ravnomjerno kuhanje i hrskavu teksturu hrane. Njegov jednostavan dizajn s analognim kontrolama omogućuje lako postavljanje temperature i vremena kuhanja. Dijelovi friteze su sigurni za pranje u perilici posuđa, što olakšava čišćenje. Ova friteza je odličan izbor za one koji traže kompaktan i učinkovit uređaj.

De’Longhi Multifry

De’Longhi Multifry je svestrana friteza na vrući zrak koja kombinira funkcije prženja, pečenja i roštiljanja u jednom uređaju. Ovaj model ima kapacitet od 1,7 kg, što ga čini pogodnim za veće obitelji. De’Longhi Multifry koristi tehnologiju SHS Double za ravnomjerno kuhanje i hrskavu teksturu hrane. Njegov digitalni zaslon s unaprijed postavljenim programima olakšava pripremu različitih jela. Dijelovi friteze su sigurni za pranje u perilici posuđa, što olakšava održavanje. Ova friteza je idealna za one koji traže višenamjenski uređaj za pripremu raznih obroka.

Ultrean Air Fryer

Ultrean Air Fryer je pouzdana friteza na vrući zrak koja nudi odlične performanse i jednostavno rukovanje. Ovaj model ima kapacitet od 4,2 litara, što je dovoljno za pripremu obroka za cijelu obitelj. Ultrean Air Fryer dolazi s 8 unaprijed postavljenih programa za različita jela, olakšavajući pripremu hrane. Njegov digitalni zaslon omogućuje lako postavljanje temperature i vremena kuhanja. Friteza koristi tehnologiju cirkulacije vrućeg zraka za ravnomjerno kuhanje i hrskavu teksturu hrane. Dijelovi su sigurni za pranje u perilici posuđa, što olakšava održavanje. Ova friteza je idealna za one koji traže kvalitetan i pristupačan uređaj.

Similar Posts