10 Najboljih PC Shopova u Hrvatskoj

Podijeli:

Kupnja računalne opreme može biti izazovna zbog velikog broja opcija na tržištu. U Hrvatskoj postoje brojni PC shopovi koji nude širok asortiman proizvoda, od komponenti do gotovih računala. Ovaj članak pruža pregled 10 najboljih PC shopova u Hrvatskoj koji su poznati po kvaliteti, pouzdanosti i širokoj ponudi.

Instar Informatika

Instar Informatika je poznata po širokom asortimanu računalnih komponenti, laptopa, periferija i gaming opreme. Ovaj dućan nudi sve od hardvera do softvera te je poznat po konkurentnim cijenama i kvalitetnoj usluzi.

Posjeti shop

eKupi

eKupi je najveći hrvatski webshop koji pokriva gotovo polovicu internetske trgovine u Hrvatskoj. Nudi širok asortiman proizvoda uključujući elektroniku, kućanske aparate, računalne komponente i mnoge druge proizvode.

Posjeti shop

Links.hr

Links.hr je specijaliziran za računalne komponente, periferije i gaming opremu. Imaju fizičke trgovine diljem Hrvatske te su poznati po pouzdanoj usluzi i kvaliteti.

Posjeti shop

Elipso

Elipso je trgovina koja nudi širok asortiman elektronike, uključujući računalne komponente, kućanske aparate i elektroniku. Imaju jaku online prisutnost i fizičke trgovine.

Posjeti shop

Mall.hr

Mall.hr je veliki online trgovac koji nudi raznoliku elektroniku, uključujući računala, komponente, periferije i ostalu opremu. Popularan je zbog svoje široke ponude i dobre korisničke usluge.

Posjeti shop

Bazzar.hr

Bazzar.hr je poznat po širokom asortimanu proizvoda, uključujući elektroniku, računalne komponente i periferije. Ima dobru reputaciju među korisnicima zbog kvalitetne usluge i konkurentnih cijena.

Posjeti shop

Bima-shop.hr

Bima-shop.hr je proglašen najboljim webshopom 2023. godine u Hrvatskoj. Specijaliziran je za razne proizvode uključujući računalne komponente i elektroniku. Poznat je po vrhunskoj korisničkoj usluzi i optimizaciji webshopa.

Posjeti shop

HGSpot

HGSpot je osnovan 1994. godine i postao je jedan od najvećih maloprodajnih lanaca računalne opreme u Hrvatskoj. Nude širok asortiman proizvoda uključujući računalne komponente, stolna i prijenosna računala, smartphone uređaje i perifernu opremu.

Posjeti shop

Chipoteka

Chipoteka je jedna od najstarijih trgovina s računalnom opremom u Hrvatskoj. Specijalizirani su za prodaju računalnih komponenti, periferija, multimedijalne opreme te elektronike za kućanstvo.

Posjeti shop

Conrad.hr

Conrad.hr je dio međunarodne mreže koja nudi širok asortiman elektroničkih komponenti, računalne opreme i alata. Prepoznat je po kvalitetnoj ponudi i pouzdanoj dostavi.

Posjeti shop

Similar Posts