20 Najboljih Usisavača

Podijeli:

Tražite najbolji usisavač za vaš dom? U ovom članku smo prikupili i testirali dvadeset najboljih usisavača na tržištu kako bismo vam pomogli u odabiru. Svaki model smo detaljno ispitali, uključujući njegove prednosti i mane, kako bismo vam pružili sve potrebne informacije za informiranu odluku. Čitajte dalje za recenzije i usporedbe najboljih usisavača dostupnih danas.

Dyson V11 Absolute

Dyson V11 Absolute je jedan od najnaprednijih bežičnih usisavača na tržištu, poznat po svojoj snažnoj usisnoj snazi i inteligentnim značajkama. Ovaj model ima visokoučinkoviti digitalni motor koji prilagođava usisnu snagu prema tipu površine, osiguravajući optimalno čišćenje. Veliki LCD zaslon pruža real-time informacije o preostalom vremenu baterije i načinu rada. Uz dugi vijek trajanja baterije, Dyson V11 Absolute omogućuje temeljito čišćenje cijelog doma bez potrebe za čestim punjenjem. Njegov napredni filtracijski sustav hvata 99,97% čestica, uključujući alergene i bakterije, čineći ga idealnim za kućanstva s alergijama.

Miele Complete C3

Miele Complete C3 je vrhunski usisavač s vrećicom, poznat po svojoj izdržljivosti i izvanrednim performansama čišćenja. Opremljen snažnim motorom, ovaj model nudi izuzetno snažnu usisnu snagu koja učinkovito uklanja prašinu i prljavštinu s tepiha i tvrdih podova. Njegov sustav filtracije AirClean Plus zadržava sitne čestice, osiguravajući čistiji zrak u domu. Miele Complete C3 također ima ergonomski dizajn s teleskopskom cijevi i dodatnim četkama za različite površine. Njegova tihi rad i visokokvalitetni materijali osiguravaju dugotrajan i pouzdan rad.

Shark Navigator Lift-Away

Shark Navigator Lift-Away je svestrani usisavač koji nudi kombinaciju uspravnog i prijenosnog modela u jednom uređaju. Ovaj usisavač ima snažnu usisnu snagu i napredni sustav filtracije koji hvata 99,9% prašine i alergena. Njegova Lift-Away tehnologija omogućuje jednostavno odvajanje spremnika za ručno čišćenje teško dostupnih mjesta. Shark Navigator Lift-Away je idealan za kućanstva s kućnim ljubimcima, jer njegova posebna četka učinkovito uklanja dlake i prljavštinu. Njegov lagani dizajn i okretnost omogućuju lako manevriranje oko namještaja i drugih prepreka.

iRobot Roomba i7+

iRobot Roomba i7+ je napredni robotski usisavač koji pruža automatizirano čišćenje doma s minimalnim angažmanom korisnika. Ovaj model ima inteligentnu navigaciju i mapiranje, što mu omogućuje učinkovito čišćenje svih prostorija u domu. Roomba i7+ dolazi s automatskom bazom za pražnjenje, koja može pohraniti do 30 spremnika prašine, eliminirajući potrebu za čestim ručnim pražnjenjem. Njegov sustav trostrukog čišćenja s dvostrukim gumiranim četkama učinkovito uklanja prljavštinu, prašinu i dlake s različitih površina. Kompatibilnost s pametnim uređajima omogućuje jednostavno upravljanje putem aplikacije ili glasovnih naredbi.

Bosch Serie 8 In’genius ProSilence

Bosch Serie 8 In’genius ProSilence je moćan i tihi usisavač koji pruža izvanredne performanse čišćenja s minimalnom bukom. Ovaj model ima snažan motor koji osigurava dubinsko čišćenje tepiha i tvrdih podova. Njegov tihi rad omogućuje ugodnije čišćenje bez ometanja ukućana ili susjeda. Bosch Serie 8 In’genius ProSilence opremljen je HEPA filtrom koji zadržava sitne čestice i alergene, čineći ga idealnim za kućanstva s alergijama. Njegov ergonomski dizajn i dodatne četke olakšavaju čišćenje teško dostupnih mjesta i različitih površina.

Philips Performer Silent

Philips Performer Silent je izuzetno tihi usisavač koji nudi snažnu usisnu snagu i učinkovito čišćenje. Ovaj model je dizajniran za minimalnu buku, omogućujući tiho čišćenje bez ometanja. Njegov sustav filtracije Allergy H13 zadržava 99,9% sitnih čestica, osiguravajući čistiji zrak u domu. Philips Performer Silent ima veliki kapacitet vrećice za prašinu, smanjujući potrebu za čestim zamjenama. Njegov lagani i kompaktni dizajn omogućuje jednostavno rukovanje i pohranu, dok razni nastavci olakšavaju čišćenje različitih površina i teško dostupnih mjesta.

Hoover H-Free 800

Hoover H-Free 800 je bežični usisavač koji nudi izvrsnu mobilnost i snažnu usisnu snagu. Ovaj model je opremljen dugotrajnom baterijom koja omogućuje do 35 minuta rada, što je dovoljno za temeljito čišćenje cijelog doma. Hoover H-Free 800 ima fleksibilan dizajn koji omogućuje lako manevriranje ispod namještaja i oko prepreka. Njegov motor s direktnim pogonom učinkovito uklanja prljavštinu i dlake s različitih površina. Usisavač dolazi s raznim dodacima, uključujući nastavke za tepihe, tvrde podove i tapecirani namještaj, čineći ga svestranim rješenjem za čišćenje.

Electrolux Pure Q9

Electrolux Pure Q9 je elegantan i moćan bežični usisavač koji kombinira vrhunski dizajn s izvanrednim performansama čišćenja. Ovaj model ima dugotrajnu bateriju koja omogućuje do 55 minuta rada, idealno za temeljito čišćenje većih površina. Electrolux Pure Q9 je lagan i lako upravljiv, s fleksibilnim dizajnom koji omogućuje lako manevriranje oko namještaja. Njegov napredni sustav filtracije učinkovito zadržava prašinu i alergene, osiguravajući čistiji zrak. Usisavač dolazi s raznim nastavcima za različite površine, uključujući tepihe, tvrde podove i tapecirani namještaj.

Samsung POWERbot R7070

Samsung POWERbot R7070 je robotski usisavač s visokim performansama i naprednom tehnologijom. Ovaj model koristi snažan motor koji osigurava temeljito čišćenje različitih površina. Njegov sustav Visionary Mapping™ Plus omogućuje preciznu navigaciju i izbjegavanje prepreka, dok Edge Clean Master™ osigurava temeljito čišćenje uz rubove i kutove. Samsung POWERbot R7070 također ima pametnu povezivost, omogućujući upravljanje putem aplikacije ili glasovnih naredbi. Njegov snažan usisni sustav i dugotrajna baterija čine ga idealnim za automatizirano čišćenje doma.

LG CordZero A9

LG CordZero A9 je visokokvalitetni bežični usisavač koji nudi snažnu usisnu snagu i dugotrajnu bateriju. Ovaj model ima motor s direktnim pogonom koji osigurava učinkovito uklanjanje prljavštine i dlaka s različitih površina. LG CordZero A9 dolazi s dvije izmjenjive baterije, omogućujući neprekidno čišćenje do 80 minuta. Njegov fleksibilan dizajn i lagana konstrukcija olakšavaju manevriranje oko namještaja. Usisavač također ima napredni sustav filtracije koji zadržava sitne čestice i alergene, osiguravajući čistiji zrak u domu.

Rowenta Silence Force

Rowenta Silence Force je tihi i snažan usisavač koji pruža izvrsne performanse čišćenja s minimalnom bukom. Ovaj model je opremljen snažnim motorom koji učinkovito uklanja prašinu i prljavštinu s tepiha i tvrdih podova. Njegov tihi rad omogućuje ugodnije čišćenje bez ometanja ukućana. Rowenta Silence Force ima napredni sustav filtracije koji zadržava sitne čestice i alergene, osiguravajući čistiji zrak. Njegov ergonomski dizajn i dodatne četke olakšavaju čišćenje različitih površina i teško dostupnih mjesta, čineći ga idealnim za svakodnevnu uporabu.

Neato Botvac D7 Connected

Neato Botvac D7 Connected je napredni robotski usisavač s inteligentnim navigacijskim sustavom i izvanrednim performansama čišćenja. Ovaj model koristi tehnologiju LaserSmart™ za precizno mapiranje i navigaciju po domu, omogućujući temeljito čišćenje svih prostorija. Neato Botvac D7 Connected može se upravljati putem aplikacije ili glasovnih naredbi, omogućujući jednostavno i praktično čišćenje. Njegov sustav D-oblika omogućuje bolje čišćenje uz rubove i kutove. Robotski usisavač dolazi s dugotrajnom baterijom i mogućnošću zakazivanja čišćenja, čineći ga idealnim za automatizirano održavanje čistoće.

Tineco A11 Hero

Tineco A11 Hero je moćan bežični usisavač koji nudi snažnu usisnu snagu i dugotrajnu bateriju. Ovaj model je opremljen dvostrukim motorom koji omogućuje učinkovito uklanjanje prljavštine i dlaka s različitih površina. Tineco A11 Hero dolazi s dvije izmjenjive baterije, omogućujući neprekidno čišćenje do 60 minuta. Njegov lagan i fleksibilan dizajn olakšava manevriranje oko namještaja. Usisavač ima napredni sustav filtracije koji zadržava sitne čestice i alergene, osiguravajući čistiji zrak u domu. Dolazi s raznim nastavcima za tepihe, tvrde podove i tapecirani namještaj.

Bissell ICONpet

Bissell ICONpet je bežični usisavač dizajniran posebno za kućanstva s kućnim ljubimcima. Ovaj model ima snažan motor i visokoučinkovitu četku koja učinkovito uklanja dlake i prljavštinu s različitih površina. Bissell ICONpet dolazi s dugotrajnom baterijom koja omogućuje neprekidno čišćenje do 50 minuta. Njegov lagan i fleksibilan dizajn omogućuje lako manevriranje oko namještaja i teško dostupnih mjesta. Usisavač ima napredni sustav filtracije koji zadržava alergene i sitne čestice, osiguravajući čistiji zrak u domu. Dolazi s raznim nastavcima za tepihe, tvrde podove i tapecirani namještaj.

Eureka NEC222 HyperClean

Eureka NEC222 HyperClean je lagan i snažan bežični usisavač koji nudi izvrsne performanse čišćenja. Ovaj model je opremljen motorom visokih performansi koji omogućuje učinkovito uklanjanje prljavštine i dlaka s različitih površina. Eureka NEC222 HyperClean ima dugotrajnu bateriju koja omogućuje neprekidno čišćenje do 30 minuta. Njegov lagan i fleksibilan dizajn olakšava manevriranje oko namještaja i teško dostupnih mjesta. Usisavač ima napredni sustav filtracije koji zadržava sitne čestice i alergene, osiguravajući čistiji zrak u domu. Dolazi s raznim nastavcima za tepihe, tvrde podove i tapecirani namještaj.

Dirt Devil Razor Pet

Dirt Devil Razor Pet je usisavač s vrećicom koji nudi izvrsne performanse čišćenja, posebno dizajniran za kućanstva s kućnim ljubimcima. Ovaj model ima snažan motor i posebnu četku koja učinkovito uklanja dlake i prljavštinu s tepiha i tvrdih podova. Dirt Devil Razor Pet ima veliki kapacitet vrećice za prašinu, smanjujući potrebu za čestim zamjenama. Njegov lagan i kompaktan dizajn omogućuje lako rukovanje i pohranu. Usisavač ima napredni sustav filtracije koji zadržava alergene i sitne čestice, osiguravajući čistiji zrak u domu. Dolazi s raznim nastavcima za tepihe, tvrde podove i tapecirani namještaj.

Black+Decker POWERSERIES Extreme

Black+Decker POWERSERIES Extreme je moćan bežični usisavač koji nudi snažnu usisnu snagu i dugotrajnu bateriju. Ovaj model je opremljen motorom visokih performansi koji omogućuje učinkovito uklanjanje prljavštine i dlaka s različitih površina. Black+Decker POWERSERIES Extreme dolazi s dugotrajnom baterijom koja omogućuje neprekidno čišćenje do 55 minuta. Njegov lagan i fleksibilan dizajn olakšava manevriranje oko namještaja i teško dostupnih mjesta. Usisavač ima napredni sustav filtracije koji zadržava sitne čestice i alergene, osiguravajući čistiji zrak u domu. Dolazi s raznim nastavcima za tepihe, tvrde podove i tapecirani namještaj.

Kenmore Elite 31150

Kenmore Elite 31150 je usisavač s vrećicom koji nudi izvrsne performanse čišćenja i visokokvalitetni dizajn. Ovaj model je opremljen snažnim motorom koji omogućuje dubinsko čišćenje tepiha i tvrdih podova. Njegov napredni sustav filtracije HEPA zadržava alergene i sitne čestice, osiguravajući čistiji zrak u domu. Kenmore Elite 31150 ima veliki kapacitet vrećice za prašinu, smanjujući potrebu za čestim zamjenama. Njegov lagan i fleksibilan dizajn omogućuje lako manevriranje oko namještaja i teško dostupnih mjesta. Dolazi s raznim nastavcima za tepihe, tvrde podove i tapecirani namještaj.

Proscenic M7 Pro

Proscenic M7 Pro je napredni robotski usisavač s visokim performansama i inteligentnom tehnologijom. Ovaj model koristi tehnologiju laserskog mapiranja za precizno navigiranje i čišćenje svih prostorija u domu. Proscenic M7 Pro može se upravljati putem aplikacije ili glasovnih naredbi, omogućujući jednostavno i praktično čišćenje. Njegov snažan motor i dugotrajna baterija osiguravaju temeljito čišćenje različitih površina. Robotski usisavač također dolazi s automatskom bazom za pražnjenje, koja smanjuje potrebu za čestim ručnim pražnjenjem. Njegov napredni sustav filtracije zadržava sitne čestice i alergene, osiguravajući čistiji zrak u domu.

Eufy RoboVac 11S

Eufy RoboVac 11S je kompaktan i pristupačan robotski usisavač koji nudi izvrsne performanse čišćenja. Ovaj model ima tanki dizajn koji omogućuje lako manevriranje ispod namještaja i teško dostupnih mjesta. Eufy RoboVac 11S je opremljen snažnim motorom i naprednim sustavom filtracije koji zadržava sitne čestice i alergene, osiguravajući čistiji zrak u domu. Njegova dugotrajna baterija omogućuje neprekidno čišćenje do 100 minuta. Robotski usisavač dolazi s raznim načinima rada i mogućnošću zakazivanja čišćenja, čineći ga idealnim za automatizirano održavanje čistoće doma.

Similar Posts